Цигара после секс е супер а и башка една цигара годишно не е многу штетно

Browsing Tag

стрес

Од стрес паѓа коса

Памтите кога нè караа ко мали и кога ни викаа „коса ќе ми падне од тебе“? Е па имало зошто така ни кажуваат, иако реално, доста претерувале со таквите…
Повеќе

Фокусирај се на себе

Вниманието ни шета од еден во друг правец и некогаш е тешко да го задржиме фокусот на вистински важните нешта. Некогаш и е тешко да одредиме кои се…
Повеќе

Тригери за мигрени

За мигрените веќе имаме зборувано и заклучивме дека „Од стрес ти е“ не е секогаш причината, исто како што не е достудено на врат, седење на промаја,…
Повеќе