Најмногу боли уво па заб па невозвратена љубов! Па малото прсте на ногата!

Browsing Tag

токсични луѓе

Не е до мене, до тебе е!

Да се ​​отстрани некој од нашиот живот е тешка одлука. Без разлика дали станува збор за романтичен партнер, член на семејството или пријател, одлуката…
Повеќе