Ко ќе ме прашаат шо сакам да јадам….се глеа по мене, све сакам да јадам!

Browsing Tag

токсични

Токсични кон сами себе

Токсичноста иако често се однесува на однесувањето на едни лица кон други, се случува и да си ја правиме самите, со тоа што судиме, се замараме со она…
Повеќе

Вишок луѓе во животот

Сум зборувала многупати и никогаш нема да престанам да зборувам за тоа дека треба да си се сакате себе, дури и ако тоа значи некои личности едноставно…
Повеќе