Добивме интернет да се поврземе со светот, го користиме да се касапиме меѓу себе

Browsing Tag

уметност

Спомени од иднината

„Спомени од иднината“ е колекција на уметничката фотографка Кетрин Нелсон, првпат поставена во 2010, а сега доби и продолжение во 2020 година.…
Повеќе

Уметничка берза

Кога ќе се спомне берза, на сите најпрво ни текнува на бројки, проценти, графикони и дијаграми, но очите на Гледис Ортеза ги гледаат на малку поинаков…
Повеќе