Мое е да ти дадам шанса, твое е да ме разочараш

Browsing Tag

ФМП

Св. Валенфун

Убаво е ако некој сака да ти покаже дека те сака и убаво е да знаеш дека те сака ама не знае како да ти покаже. За љубов и вино не треба прилика,…
Повеќе