Некој гледајќи во сонцето може да погоди колку е саат, јас гледајќи во новчаникот можам да погодам кој датум е

Browsing Tag

фокус

Фокусирај се на себе

Вниманието ни шета од еден во друг правец и некогаш е тешко да го задржиме фокусот на вистински важните нешта. Некогаш и е тешко да одредиме кои се…
Повеќе