Толку работи си имам ветено себе си и не ги имам исполнето шо треба да си се скарам за цел живот и да не си зборам!

Browsing Tag

фотографии

Спомени од иднината

„Спомени од иднината“ е колекција на уметничката фотографка Кетрин Нелсон, првпат поставена во 2010, а сега доби и продолжение во 2020 година.…
Повеќе