– Душо, вечер ќе ти готвам! – Зошо бе срце, ти кажав само разговаравме со девојкана, ништо немаше!

Browsing Tag

чај

Коктели ама здрави

Пиењето на ладен чај во летните месеци може да биде пријатна и освежувачка алтернатива за цел ден.  Еве неколку причини зошто ладниот чај е популарен…
Повеќе