Одмаздата се служи ладна, пицата се служи топла! Не ги мешајте работите

Browsing Tag

шешир

Лето со шешир на глава

Сигурно се сеќавате кога ви зборував за СПФ дека треба да најдете начин да ја заштитите и кожата на темето на главата, бидејќи колку и да ни е густа…
Повеќе