Многу ме нервираат луѓе што доаѓаат на време, ко да јас сум им крива шо ме чекаат по 20 минути!

Browsing Tag

шминка

Светки и само светки

Оваа година светките се хит и не само на очи сега модерно е и на уста да се ставаат. Светките или попознато како глитери биле модерни во 80тите, но…
Повеќе