Ми вика секоаш коа имаме проблем сакам работите да ги стаиме на маса…и јас почнав: ајвар, сирење, оп слатко од смокви сум имала уште.

ѓубре

  • ИнаграмPhoto of Не биди ѓубре

    Не биди ѓубре

    Оваа прекрасна уметничка инсталација од цела Македонија е превземена од групата Не Биди Ѓубре на ФБ каде секојдневно членовите, љубители…

    Read More »
Back to top button
Close