Си ги пробав ланските купачи….тоа е, лани цело време бев у вода, се собрале!

Browsing Tag

љубомора

Љубомората не е љубов

Холивуд ни ја презентира љубомората како романтична појава, која во одредена доза е здрава и корисна за врската. Но, вистината е дека таа потекнува од…
Повеќе