Уште три кила да ослабам и таман ќе сум ко пред две години коа сакав да ослабам осум!

Browsing Tag

Acqua di Parma

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе