Сите луѓе имаат по еден емотивен инвалид во нивниот живот. На пример јас сум во вашиот.

Browsing Tag

Amouage

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе