Идиоти ќе те спуштат на нивно ниво и ќе те работат на свој терен, ама ок е, пошо ти на твое ниво не можеш да ги качиш за да се разберете

Browsing Tag

black up

Моќта на SPF

SPF (фактор за заштита од сонце) е мерка за тоа колку добро кремот за сончање може да ја заштити вашата кожа од УВБ зраците, зраци кои предизвикуваат…
Повеќе