Не знам како успеав да го долежам денов ама ете со многу труд успехот е неминовен

Browsing Tag

Catherine Nelson

Спомени од иднината

„Спомени од иднината“ е колекција на уметничката фотографка Кетрин Нелсон, првпат поставена во 2010, а сега доби и продолжение во 2020 година.…
Повеќе