Не сум Здравко Чолиќ ама Продужи даље!!!

Browsing Tag

Etat Libre d’Orange

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе