Алиштата кои не сум ги облекла цела година ги фрлам пошо очигледно неам потреба од нив. Исто и со луѓето кои не сум ги видела

Browsing Tag

Gladys Orteza

Уметничка берза

Кога ќе се спомне берза, на сите најпрво ни текнува на бројки, проценти, графикони и дијаграми, но очите на Гледис Ортеза ги гледаат на малку поинаков…
Повеќе