На секоја домашна слава има еден пијан експерт што ебе расположение

Browsing Tag

glitter

Светки и само светки

Оваа година светките се хит и не само на очи сега модерно е и на уста да се ставаат. Светките или попознато како глитери биле модерни во 80тите, но…
Повеќе