Многу се нервирам коа читам “како до рамен стомак за еден ден” и коа ќе ми падне парче од бурекот врз дисплејот

Browsing Tag

Julien de Casabianca

Од музеј на улица

Julien de Casabianca, Французин и Корзиканец, е визуелен уметник и режисер. Неговата работа е секогаш поврзана со улицата. За неговиот прв…
Повеќе