– Душо, вечер ќе ти готвам! – Зошо бе срце, ти кажав само разговаравме со девојкана, ништо немаше!

Browsing Tag

Juliette Has A Gun

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе