Црвен кармин. Или го носиш ко Гвен Стефани или го носиш ко да си јадела ајвар. Нема трето.

Browsing Tag

Mancera

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе