Ако не ти се јавил за 3 дена кажи го на девојка му. Нека пати копилето!

Browsing Tag

Nasomatto

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе