Како ги праите тие финти со криење емоции..јас коа ги имам идат 100м пред мене, коа ги неам можам планетава да ја смрзнам…дајте пдф!

Browsing Tag

Nishane

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе