На филмои седат околу елката, играат, скокаат, среќа, смеа.. Кај нас дома ТРГНИ СЕ ОД КАЈ ЕЛКАТА СТО ПАТИ ТИ РЕКОВ ЌЕ ЈА БУТНЕШ ЌЕ ТЕ ТЕПАМ