Ми се приспива и само што ќе згасам знам дека ќе почнам со “кузнае кај ми е таа блузата црвена”, “платив ли телефон”, “има ли живот на Уран”

Browsing Tag

Outings Project

Од музеј на улица

Julien de Casabianca, Французин и Корзиканец, е визуелен уметник и режисер. Неговата работа е секогаш поврзана со улицата. За неговиот прв…
Повеќе