Ако поддржуваш ЛГБТ не значи дека си геј, ако поддржуваш борба против насилство не значи дека си жртва, ако поддржуваш борба против рак не значи дека си болен, само ако тресеш глупости значи дека сигурно си глуп!

Browsing Tag

Roja

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе