Сите од сабајле се мислат како да се облечат само јас се мислам како да станам

Browsing Tag

spf

Моќта на SPF

SPF (фактор за заштита од сонце) е мерка за тоа колку добро кремот за сончање може да ја заштити вашата кожа од УВБ зраците, зраци кои предизвикуваат…
Повеќе