Жена е тоа. Ќе ја заебеш денес ќе ти ја ебе мамицата догодина ко ќе заборавиш. Тоа е!

Browsing Tag

Tauer Perfumes

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе