Англиски: Ok, bye Македонски: Епа ајде тогаш, важи, обавезно да да, ќе ја поздравам фала, важи, не не заборавам таман работа, ајде, да да, ај ај

Browsing Tag

Teresa Cucala

Чуда од колаж

Teresa Cucala e самоук уметник специјализиран за колаж. Со нејзината импресивна креативност успева да комбинира повеќе слики и да направи колажи кои…
Повеќе