Пазете кому му давате втора шанса! Ако те остаил дека те фатил со друг има шанси пак да те остаи. Луѓето не се мењаваат!!!

Browsing Tag

The Different Company

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе