Ми го имаш бројот во случај нешо да ти треба? – Да! – Избриши го

Browsing Tag

Tiziana Terenzi

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе