Дај им мал прст и ќе ти ја земат цела шака…затоа дај им среден прст

Browsing Tag

Xerjoff

Ниш, ама не градот

Како некој што сака убаво да мириса цело време, можам да кажам дека имам еден тон парфеми, сите до еден ми се преубави, но откритие на оваа година ми…
Повеќе