Селанец и сељак не е исто. На пример селанец никогаш нема да фрли кесиче од смоки на патот кој води до неговата дома

Гејминг или гејмање прашање е сега

Емисијата на интернет каде Јове кажува вицови во обид

Гостинка ни е @Si_Marienne девојката што црта аватари на Твитер, гејма и го трпи Јове коа кажува вицови од типот доаѓа едно типче и му вика на друго типче…  Емисијата е за графички дизајн, гејминг или гејмање и како преку гејмингот Јове мисли дека докажа дека земјата е РАМНА. @Si_Marienne ја чекаме пак во Емисијата на интернет кога ќе нацрта 1000 аватари.