– Докторе многу се нервирам, кај стигнам се расправам – Треба да се одмориш малку – Ти ли бе мене ќе ми кажуеш ја шо да праам???

Browsing Category

Измодерено

Моќта на SPF

SPF (фактор за заштита од сонце) е мерка за тоа колку добро кремот за сончање може да ја заштити вашата кожа од УВБ зраците, зраци кои предизвикуваат…
Повеќе