Има нешто привлечно кај луѓето што се радуваат на туѓа среќа

Browsing Tag

Бетовен

Моја бесмртна љубов

Лудвиг Ван Бетовен наравил револуција во музиката и ја ослободил од зависноста на покровителствата од аристократијата. Бил еден од првите композитори…
Повеќе