Комшиите што со еден чекан реновираат стан 6 месеци да се вдомат со комшиките шо готват на тераса и да им се дадат куќи во Благодарево

Browsing Tag

врски

Емоционални афери

Афера, неверство, наречете го како сакате, има повеќе нивоа на настани кои се случуваат, а од кои можете или да бегате или да се препуштите. Го…
Повеќе

Дејтање есен-зима 2020

Оваа година ни е чудна, поинаква, специфична на многу начини и покрај сето тоа што го нарекуваме „ново нормално“, се формираа и нови трендови во…
Повеќе