Кога на интервју за работа ќе ти речат платата е 15000 во првите неколку месеци обично мислат на првите 400 месеци

Browsing Tag

Дизни

Жане е од Германија

Додека гледаме Дизни цртани филмови за принцези, забораваме дека голем дел од нив се инспирирани од приказните на браќата Грим, а тие пак, се…
Повеќе