Селанец и сељак не е исто. На пример селанец никогаш нема да фрли кесиче од смоки на патот кој води до неговата дома

Browsing Tag

емоции

Емоционални афери

Афера, неверство, наречете го како сакате, има повеќе нивоа на настани кои се случуваат, а од кои можете или да бегате или да се препуштите. Го…
Повеќе