Пазарам строго на пазарче пошо ми се обраќаат со „девојче“. Чао.

Browsing Tag

жртва

Комплексот на жртва

Да бидеш околу некој кој е постојано незадоволен од животот воопшто не е лесно. Некогаш тоа се луѓе кои ги сакаме и ни значат, се обидуваме да им…
Повеќе