Ми вика “комшике кучето многу ви лае!”…па да мјаукаше мачка ќе се викаше.

Browsing Tag

кожа

Моќта на SPF

SPF (фактор за заштита од сонце) е мерка за тоа колку добро кремот за сончање може да ја заштити вашата кожа од УВБ зраците, зраци кои предизвикуваат…
Повеќе