Не знам тоа “не воведи ме во искушение”…јас ко ќе видам искушение право таму одам му викам здраво јас сум Ина и си го барам со батерија

Browsing Tag

ментално здравје

Фокусирај се на себе

Вниманието ни шета од еден во друг правец и некогаш е тешко да го задржиме фокусот на вистински важните нешта. Некогаш и е тешко да одредиме кои се…
Повеќе