Во животот многу е битно да го сакаш дечкото, па уште ако е и твој…

Browsing Tag

насилство

Љубомората не е љубов

Холивуд ни ја презентира љубомората како романтична појава, која во одредена доза е здрава и корисна за врската. Но, вистината е дека таа потекнува од…
Повеќе