Сите што ми доаѓате на нов стан, а не знаете што ми треба, донесете ми уште една соба!

Browsing Tag

нега

„Скинкер“ и во 2021

Во 2020 наеднаш добивме време да истражуваме за грижата за кожата, па им навлеговме на серумите, витамините, ретинолите, киселините за хемиски пилинг…
Повеќе