Чизми, чевли, патики све ми е извадено надвор мислиш стоногалка живее овде

Browsing Tag

Пепелашка

Жане е од Германија

Додека гледаме Дизни цртани филмови за принцези, забораваме дека голем дел од нив се инспирирани од приказните на браќата Грим, а тие пак, се…
Повеќе