Како бе така се мажите после два месеци идење…почекај малку да дојде лето, може јаде леб со лубеница!!!

Browsing Tag

писмо

Моја бесмртна љубов

Лудвиг Ван Бетовен наравил револуција во музиката и ја ослободил од зависноста на покровителствата од аристократијата. Бил еден од првите композитори…
Повеќе