На почеток на врска: не не, доста ми е само салата ууу и ова ми е многу јас обично помалку јадам…6 години подоцна: Свинско гиро со кромид!

Browsing Tag

Tatsuya Tanaka

Корона артови лето 2020

Кога почна пандемијата, се сеќавате што беше најбитно? Да мерите температура ако не ви е добро, да носите маска секогаш и да ја купите целата тоалетна…
Повеќе