Ако го сакаш пушти го да оди, ако се врати глеј да не си дома!

Browsing Category

Артои

Барби била спонзоруша

Лили била лик од стрип кој се објавувал во Bild-Zeitung, модерна и смела, со долги нозе, сексипилна пин ап девојка. Стрипот бил со суптилна еротска…
Повеќе

Чуда од колаж

Teresa Cucala e самоук уметник специјализиран за колаж. Со нејзината импресивна креативност успева да комбинира повеќе слики и да направи колажи кои…
Повеќе