Многу ми е жал за овие со коли над 30 000 евра шо не им останале 40 денари за паркинг па мораат да се паркираат на трета лента пред кафич!

Browsing Tag

здравје

Тригери за мигрени

За мигрените веќе имаме зборувано и заклучивме дека „Од стрес ти е“ не е секогаш причината, исто како што не е достудено на врат, седење на промаја,…
Повеќе