Од пред два месеци решив да штедам пари за нова кола…до сеа имам собрано 300 денари јеиииии

Browsing Tag

ковид

Митови за маските

Заштитните маски веќе долго време не се само заштита, туку и на некој начин тренд и мода. Веќе си знаеме и дека нивната основна улога е да ве заштитат…
Повеќе

Корона артови лето 2020

Кога почна пандемијата, се сеќавате што беше најбитно? Да мерите температура ако не ви е добро, да носите маска секогаш и да ја купите целата тоалетна…
Повеќе